Stichting Topsport Hockey

Stichting Topsport Hockey kun je vinden aan de Het Zevenhuizen 50 in Heiloo.

Meer informatie over Stichting Topsport Hockey in Heiloo

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Heiloo of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is Stichting Topsport Hockey wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Club is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, Stichting Topsport Hockey in Heiloo is er voor alle niveaus. Het is een ideale Club om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is Stichting Topsport Hockey vooral een Club waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is Stichting Topsport Hockey in Heiloo meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over Stichting Topsport Hockey ? Je kunt de Club bezoeken op Het Zevenhuizen 50 in Heiloo. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via , of door te mailen via de website:

Hoe kom je bij Stichting Topsport Hockey? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Stichting Topsport Hockey het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Stichting Topsport Hockey

Bezoekers bekeken ook