Groningsche Cricket en Hockey Club

Groningsche Cricket en Hockey Club kun je vinden aan de Universitair Sportcentrum 'Paddepoel', Blauwborgje 26a in Groningen.

Meer informatie over Groningsche Cricket en Hockey Club in Groningen

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Groningen of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is Groningsche Cricket en Hockey Club wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Club is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, Groningsche Cricket en Hockey Club in Groningen is er voor alle niveaus. Het is een ideale Club om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is Groningsche Cricket en Hockey Club vooral een Club waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is Groningsche Cricket en Hockey Club in Groningen meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over Groningsche Cricket en Hockey Club ? Je kunt de Club bezoeken op Universitair Sportcentrum 'Paddepoel', Blauwborgje 26a in Groningen. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via 31 6 30863978, of door te mailen via de website: http://www.gchc.nl/

Hoe kom je bij Groningsche Cricket en Hockey Club? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Groningsche Cricket en Hockey Club het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Groningsche Cricket en Hockey Club

Bezoekers bekeken ook