Wageningsche Mixed Hockey Club

Wageningsche Mixed Hockey Club kun je vinden aan de Bornsesteeg 8 in Wageningen.

Meer informatie over Wageningsche Mixed Hockey Club in Wageningen

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Wageningen of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is Wageningsche Mixed Hockey Club wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Club is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, Wageningsche Mixed Hockey Club in Wageningen is er voor alle niveaus. Het is een ideale Club om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is Wageningsche Mixed Hockey Club vooral een Club waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is Wageningsche Mixed Hockey Club in Wageningen meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over Wageningsche Mixed Hockey Club ? Je kunt de Club bezoeken op Bornsesteeg 8 in Wageningen. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via , of door te mailen via de website:

Hoe kom je bij Wageningsche Mixed Hockey Club? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Wageningsche Mixed Hockey Club het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. Wageningsche Mixed Hockey Club

Bezoekers bekeken ook