Drienerlose Hockey Club

Drienerlose Hockey Club kun je vinden aan de Drienerlolaan 5 in Enschede.

Meer informatie over Drienerlose Hockey Club in Enschede

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Enschede of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is Drienerlose Hockey Club wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Club is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, Drienerlose Hockey Club in Enschede is er voor alle niveaus. Het is een ideale Club om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is Drienerlose Hockey Club vooral een Club waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is Drienerlose Hockey Club in Enschede meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over Drienerlose Hockey Club ? Je kunt de Club bezoeken op Drienerlolaan 5 in Enschede. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via 31 6 51027587, of door te mailen via de website: http://www.dhcdrienerlo.nl/

Hoe kom je bij Drienerlose Hockey Club? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Drienerlose Hockey Club het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. Drienerlose Hockey Club

Bezoekers bekeken ook