SBHC Xenios

SBHC Xenios kun je vinden aan de Sloterweg 1043C in Amsterdam.

Meer informatie over SBHC Xenios in Amsterdam

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Amsterdam of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is SBHC Xenios wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Hockeyclub is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, SBHC Xenios in Amsterdam is er voor alle niveaus. Het is een ideale Hockeyclub om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is SBHC Xenios vooral een Hockeyclub waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is SBHC Xenios in Amsterdam meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over SBHC Xenios ? Je kunt de Hockeyclub bezoeken op Sloterweg 1043C in Amsterdam. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via , of door te mailen via de website: http://www.xenios.nl/

Hoe kom je bij SBHC Xenios? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je SBHC Xenios het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. SBHC Xenios

Bezoekers bekeken ook