Culemborgse Mixed Hockey Club

Culemborgse Mixed Hockey Club kun je vinden aan de Middelcoopstraat 69 in Culemborg.

Meer informatie over Culemborgse Mixed Hockey Club in Culemborg

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Culemborg of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is Culemborgse Mixed Hockey Club wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Hockeyclub is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, Culemborgse Mixed Hockey Club in Culemborg is er voor alle niveaus. Het is een ideale Hockeyclub om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is Culemborgse Mixed Hockey Club vooral een Hockeyclub waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is Culemborgse Mixed Hockey Club in Culemborg meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over Culemborgse Mixed Hockey Club ? Je kunt de Hockeyclub bezoeken op Middelcoopstraat 69 in Culemborg. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via 31 345 518 099, of door te mailen via de website: http://www.cmhc.nl/

Hoe kom je bij Culemborgse Mixed Hockey Club? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Culemborgse Mixed Hockey Club het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Culemborgse Mixed Hockey Club

Bezoekers bekeken ook