MHV DVS

MHV DVS kun je vinden aan de Arembergstraat 14a in Waalre.

Meer informatie over MHV DVS in Waalre

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Waalre of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is MHV DVS wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Hockeyclub is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, MHV DVS in Waalre is er voor alle niveaus. Het is een ideale Hockeyclub om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is MHV DVS vooral een Hockeyclub waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is MHV DVS in Waalre meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over MHV DVS ? Je kunt de Hockeyclub bezoeken op Arembergstraat 14a in Waalre. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via 31 40 221 5534, of door te mailen via de website: http://www.dvshockey.nl/

Hoe kom je bij MHV DVS? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je MHV DVS het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. MHV DVS

Bezoekers bekeken ook