Nijmegen Knights!

Nijmegen Knights! kun je vinden aan de Van Rosenburgweg 2 in Nijmegen.

Meer informatie over Nijmegen Knights! in Nijmegen

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Nijmegen of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is Nijmegen Knights! wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Hockeyclub is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, Nijmegen Knights! in Nijmegen is er voor alle niveaus. Het is een ideale Hockeyclub om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is Nijmegen Knights! vooral een Hockeyclub waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is Nijmegen Knights! in Nijmegen meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over Nijmegen Knights! ? Je kunt de Hockeyclub bezoeken op Van Rosenburgweg 2 in Nijmegen. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via , of door te mailen via de website: http://nijmegen-knights.nl/

Hoe kom je bij Nijmegen Knights!? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Nijmegen Knights! het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. Nijmegen Knights!

Bezoekers bekeken ook