Apeldoornse Mixed Hockey Club

Apeldoornse Mixed Hockey Club kun je vinden aan de Sportpark Orderbos 29 in Apeldoorn.

Meer informatie over Apeldoornse Mixed Hockey Club in Apeldoorn

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Apeldoorn of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is Apeldoornse Mixed Hockey Club wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Hockeyclub is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, Apeldoornse Mixed Hockey Club in Apeldoorn is er voor alle niveaus. Het is een ideale Hockeyclub om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is Apeldoornse Mixed Hockey Club vooral een Hockeyclub waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is Apeldoornse Mixed Hockey Club in Apeldoorn meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over Apeldoornse Mixed Hockey Club ? Je kunt de Hockeyclub bezoeken op Sportpark Orderbos 29 in Apeldoorn. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via 31 55 355 3858, of door te mailen via de website: https://www.apeldoornsemhc.nl/

Hoe kom je bij Apeldoornse Mixed Hockey Club? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Apeldoornse Mixed Hockey Club het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. Apeldoornse Mixed Hockey Club

Bezoekers bekeken ook