SVHC Dopie

SVHC Dopie kun je vinden aan de Mekelweg 8 in Delft.

Meer informatie over SVHC Dopie in Delft

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Delft of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is SVHC Dopie wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Hockeyclub is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, SVHC Dopie in Delft is er voor alle niveaus. Het is een ideale Hockeyclub om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is SVHC Dopie vooral een Hockeyclub waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is SVHC Dopie in Delft meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over SVHC Dopie ? Je kunt de Hockeyclub bezoeken op Mekelweg 8 in Delft. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via , of door te mailen via de website: http://www.dopie.nl/

Hoe kom je bij SVHC Dopie? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je SVHC Dopie het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. SVHC Dopie

Bezoekers bekeken ook