MHC Daring

MHC Daring kun je vinden aan de Ontspanningslaan 1B in Veendam.

Meer informatie over MHC Daring in Veendam

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Veendam of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is MHC Daring wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Hockeyclub is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, MHC Daring in Veendam is er voor alle niveaus. Het is een ideale Hockeyclub om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is MHC Daring vooral een Hockeyclub waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is MHC Daring in Veendam meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over MHC Daring ? Je kunt de Hockeyclub bezoeken op Ontspanningslaan 1B in Veendam. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via 31 598 624 926, of door te mailen via de website: http://www.daringveendam.nl/

Hoe kom je bij MHC Daring? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je MHC Daring het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. MHC Daring

Bezoekers bekeken ook