Rijswijksche Hockey Club (RHC)

Rijswijksche Hockey Club (RHC) kun je vinden aan de Lange Kleiweg 106 in Rijswijk.

Meer informatie over Rijswijksche Hockey Club (RHC) in Rijswijk

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Rijswijk of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is Rijswijksche Hockey Club (RHC) wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Hockeyclub is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, Rijswijksche Hockey Club (RHC) in Rijswijk is er voor alle niveaus. Het is een ideale Hockeyclub om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is Rijswijksche Hockey Club (RHC) vooral een Hockeyclub waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is Rijswijksche Hockey Club (RHC) in Rijswijk meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over Rijswijksche Hockey Club (RHC) ? Je kunt de Hockeyclub bezoeken op Lange Kleiweg 106 in Rijswijk. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via 31 15 213 6767, of door te mailen via de website: http://www.rijswijkschehc.nl/

Hoe kom je bij Rijswijksche Hockey Club (RHC)? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Rijswijksche Hockey Club (RHC) het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. Rijswijksche Hockey Club (RHC)

Bezoekers bekeken ook