Utrecht Disaster Inline Skate Hockey

Utrecht Disaster Inline Skate Hockey kun je vinden aan de Manitobadreef 8 in Utrecht.

Meer informatie over Utrecht Disaster Inline Skate Hockey in Utrecht

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Utrecht of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is Utrecht Disaster Inline Skate Hockey wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Hockeyclub is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, Utrecht Disaster Inline Skate Hockey in Utrecht is er voor alle niveaus. Het is een ideale Hockeyclub om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is Utrecht Disaster Inline Skate Hockey vooral een Hockeyclub waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is Utrecht Disaster Inline Skate Hockey in Utrecht meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over Utrecht Disaster Inline Skate Hockey ? Je kunt de Hockeyclub bezoeken op Manitobadreef 8 in Utrecht. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via , of door te mailen via de website:

Hoe kom je bij Utrecht Disaster Inline Skate Hockey? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Utrecht Disaster Inline Skate Hockey het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. Utrecht Disaster Inline Skate Hockey

Bezoekers bekeken ook