Ikksport

Ikksport kun je vinden aan de Pieter Keylaan 74 in Bloemendaal.

Meer informatie over Ikksport in Bloemendaal

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Bloemendaal of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is Ikksport wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Hockeyclub is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, Ikksport in Bloemendaal is er voor alle niveaus. Het is een ideale Hockeyclub om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is Ikksport vooral een Hockeyclub waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is Ikksport in Bloemendaal meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over Ikksport ? Je kunt de Hockeyclub bezoeken op Pieter Keylaan 74 in Bloemendaal. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via 31 6 44019607, of door te mailen via de website: http://www.ikksport.nl/

Hoe kom je bij Ikksport? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Ikksport het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. Ikksport

Bezoekers bekeken ook