Zandvoortsche Hockey Club

Zandvoortsche Hockey Club kun je vinden aan de Duintjesveldweg 1 in Zandvoort.

Meer informatie over Zandvoortsche Hockey Club in Zandvoort

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Zandvoort of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is Zandvoortsche Hockey Club wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Hockeyclub is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, Zandvoortsche Hockey Club in Zandvoort is er voor alle niveaus. Het is een ideale Hockeyclub om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is Zandvoortsche Hockey Club vooral een Hockeyclub waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is Zandvoortsche Hockey Club in Zandvoort meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over Zandvoortsche Hockey Club ? Je kunt de Hockeyclub bezoeken op Duintjesveldweg 1 in Zandvoort. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via 31 23 571 5767, of door te mailen via de website: http://www.zandvoortschehockeyclub.nl/

Hoe kom je bij Zandvoortsche Hockey Club? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Zandvoortsche Hockey Club het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. Zandvoortsche Hockey Club

Bezoekers bekeken ook