Katholieke Mixed Hockey Club Waalwijk

Katholieke Mixed Hockey Club Waalwijk kun je vinden aan de Olympiaweg 14 in Waalwijk.

Meer informatie over Katholieke Mixed Hockey Club Waalwijk in Waalwijk

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Waalwijk of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is Katholieke Mixed Hockey Club Waalwijk wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Hockeyclub is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, Katholieke Mixed Hockey Club Waalwijk in Waalwijk is er voor alle niveaus. Het is een ideale Hockeyclub om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is Katholieke Mixed Hockey Club Waalwijk vooral een Hockeyclub waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is Katholieke Mixed Hockey Club Waalwijk in Waalwijk meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over Katholieke Mixed Hockey Club Waalwijk ? Je kunt de Hockeyclub bezoeken op Olympiaweg 14 in Waalwijk. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via 31 416 335 564, of door te mailen via de website: https://www.hockeyclubwaalwijk.nl/

Hoe kom je bij Katholieke Mixed Hockey Club Waalwijk? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Katholieke Mixed Hockey Club Waalwijk het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. Katholieke Mixed Hockey Club Waalwijk

Bezoekers bekeken ook