Veldman Sport

Veldman Sport kun je vinden aan de Rozendaalselaan 7 in Velp.

Meer informatie over Veldman Sport in Velp

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Velp of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is Veldman Sport wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Sportwinkel is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, Veldman Sport in Velp is er voor alle niveaus. Het is een ideale Sportwinkel om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is Veldman Sport vooral een Sportwinkel waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is Veldman Sport in Velp meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over Veldman Sport ? Je kunt de Sportwinkel bezoeken op Rozendaalselaan 7 in Velp. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via 31 26 361 9010, of door te mailen via de website: http://www.veldmansport.nl/

Hoe kom je bij Veldman Sport? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Veldman Sport het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. Veldman Sport

Bezoekers bekeken ook