African Hockey Experience

African Hockey Experience kun je vinden aan de De Ruijterkade 139 in Amsterdam.

Meer informatie over African Hockey Experience in Amsterdam

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Amsterdam of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is African Hockey Experience wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Hockeyclub is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, African Hockey Experience in Amsterdam is er voor alle niveaus. Het is een ideale Hockeyclub om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is African Hockey Experience vooral een Hockeyclub waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is African Hockey Experience in Amsterdam meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over African Hockey Experience ? Je kunt de Hockeyclub bezoeken op De Ruijterkade 139 in Amsterdam. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via 31 6 11214200, of door te mailen via de website: http://africanhockeyexperience.nl/

Hoe kom je bij African Hockey Experience? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je African Hockey Experience het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. African Hockey Experience

Bezoekers bekeken ook