Mixed Hockey Club Ommen

Mixed Hockey Club Ommen kun je vinden aan de Sportlaan 4 in Arrien.

Meer informatie over Mixed Hockey Club Ommen in Arrien

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Arrien of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is Mixed Hockey Club Ommen wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Hockeyclub is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, Mixed Hockey Club Ommen in Arrien is er voor alle niveaus. Het is een ideale Hockeyclub om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is Mixed Hockey Club Ommen vooral een Hockeyclub waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is Mixed Hockey Club Ommen in Arrien meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over Mixed Hockey Club Ommen ? Je kunt de Hockeyclub bezoeken op Sportlaan 4 in Arrien. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via 31 348 920 148, of door te mailen via de website: http://www.mhcommen.nl/

Hoe kom je bij Mixed Hockey Club Ommen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Mixed Hockey Club Ommen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. Mixed Hockey Club Ommen

Bezoekers bekeken ook