LMHC Oudledenvereniging "'t Bonte Paard"

LMHC Oudledenvereniging "'t Bonte Paard" kun je vinden aan de Eemnesserweg 33a in Laren.

Meer informatie over LMHC Oudledenvereniging "'t Bonte Paard" in Laren

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Laren of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is LMHC Oudledenvereniging "'t Bonte Paard" wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Hockeyclub is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, LMHC Oudledenvereniging "'t Bonte Paard" in Laren is er voor alle niveaus. Het is een ideale Hockeyclub om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is LMHC Oudledenvereniging "'t Bonte Paard" vooral een Hockeyclub waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is LMHC Oudledenvereniging "'t Bonte Paard" in Laren meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over LMHC Oudledenvereniging "'t Bonte Paard" ? Je kunt de Hockeyclub bezoeken op Eemnesserweg 33a in Laren. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via , of door te mailen via de website:

Hoe kom je bij LMHC Oudledenvereniging "'t Bonte Paard"? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je LMHC Oudledenvereniging "'t Bonte Paard" het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. LMHC Oudledenvereniging “’t Bonte Paard”

Bezoekers bekeken ook