Bergen op Zoomse Mixed Hockey & Lacrosse Club "Tempo"

Bergen op Zoomse Mixed Hockey & Lacrosse Club "Tempo" kun je vinden aan de Marathonstraat 19 in Bergen op Zoom.

Meer informatie over Bergen op Zoomse Mixed Hockey & Lacrosse Club "Tempo" in Bergen op Zoom

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Bergen op Zoom of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is Bergen op Zoomse Mixed Hockey & Lacrosse Club "Tempo" wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Hockeyclub is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, Bergen op Zoomse Mixed Hockey & Lacrosse Club "Tempo" in Bergen op Zoom is er voor alle niveaus. Het is een ideale Hockeyclub om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is Bergen op Zoomse Mixed Hockey & Lacrosse Club "Tempo" vooral een Hockeyclub waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is Bergen op Zoomse Mixed Hockey & Lacrosse Club "Tempo" in Bergen op Zoom meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over Bergen op Zoomse Mixed Hockey & Lacrosse Club "Tempo" ? Je kunt de Hockeyclub bezoeken op Marathonstraat 19 in Bergen op Zoom. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via 31 164 253 380, of door te mailen via de website: http://www.mhctempo.nl/

Hoe kom je bij Bergen op Zoomse Mixed Hockey & Lacrosse Club "Tempo"? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bergen op Zoomse Mixed Hockey & Lacrosse Club "Tempo" het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. Bergen op Zoomse Mixed Hockey & Lacrosse Club “Tempo”

Bezoekers bekeken ook