Alblasserwaardse Hockeyclub Souburgh

Alblasserwaardse Hockeyclub Souburgh kun je vinden aan de Bas Verhoevenweg 7 in Alblasserdam.

Meer informatie over Alblasserwaardse Hockeyclub Souburgh in Alblasserdam

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Alblasserdam of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is Alblasserwaardse Hockeyclub Souburgh wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Hockeyclub is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, Alblasserwaardse Hockeyclub Souburgh in Alblasserdam is er voor alle niveaus. Het is een ideale Hockeyclub om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is Alblasserwaardse Hockeyclub Souburgh vooral een Hockeyclub waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is Alblasserwaardse Hockeyclub Souburgh in Alblasserdam meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over Alblasserwaardse Hockeyclub Souburgh ? Je kunt de Hockeyclub bezoeken op Bas Verhoevenweg 7 in Alblasserdam. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via 31 78 691 3054, of door te mailen via de website: http://www.souburgh.nl/

Hoe kom je bij Alblasserwaardse Hockeyclub Souburgh? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Alblasserwaardse Hockeyclub Souburgh het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. Alblasserwaardse Hockeyclub Souburgh

Bezoekers bekeken ook