Utrechtse Bandy Club

Utrechtse Bandy Club kun je vinden aan de Steven de Witplein 8 in Bunnik.

Meer informatie over Utrechtse Bandy Club in Bunnik

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Bunnik of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is Utrechtse Bandy Club wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Hockeyclub is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, Utrechtse Bandy Club in Bunnik is er voor alle niveaus. Het is een ideale Hockeyclub om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is Utrechtse Bandy Club vooral een Hockeyclub waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is Utrechtse Bandy Club in Bunnik meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over Utrechtse Bandy Club ? Je kunt de Hockeyclub bezoeken op Steven de Witplein 8 in Bunnik. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via , of door te mailen via de website: http://www.bandyutrecht.nl/

Hoe kom je bij Utrechtse Bandy Club? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Utrechtse Bandy Club het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. Utrechtse Bandy Club

Bezoekers bekeken ook