Hockey Club Wateringse Veld

Hockey Club Wateringse Veld kun je vinden aan de Leyweg 1630 in Den Haag.

Meer informatie over Hockey Club Wateringse Veld in Den Haag

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Den Haag of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is Hockey Club Wateringse Veld wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Hockeyclub is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, Hockey Club Wateringse Veld in Den Haag is er voor alle niveaus. Het is een ideale Hockeyclub om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is Hockey Club Wateringse Veld vooral een Hockeyclub waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is Hockey Club Wateringse Veld in Den Haag meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over Hockey Club Wateringse Veld ? Je kunt de Hockeyclub bezoeken op Leyweg 1630 in Den Haag. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via 31 70 221 0012, of door te mailen via de website: http://www.hcwv.nl/

Hoe kom je bij Hockey Club Wateringse Veld? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Hockey Club Wateringse Veld het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. Hockey Club Wateringse Veld

Bezoekers bekeken ook