Hockey Club IJsseloever

Hockey Club IJsseloever kun je vinden aan de Zomerdijk 42B in IJsselstein.

Meer informatie over Hockey Club IJsseloever in IJsselstein

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in IJsselstein of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is Hockey Club IJsseloever wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Hockeyclub is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, Hockey Club IJsseloever in IJsselstein is er voor alle niveaus. Het is een ideale Hockeyclub om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is Hockey Club IJsseloever vooral een Hockeyclub waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is Hockey Club IJsseloever in IJsselstein meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over Hockey Club IJsseloever ? Je kunt de Hockeyclub bezoeken op Zomerdijk 42B in IJsselstein. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via 31 30 688 8226, of door te mailen via de website: http://www.hcij.nl/

Hoe kom je bij Hockey Club IJsseloever? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Hockey Club IJsseloever het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. Hockey Club IJsseloever

Bezoekers bekeken ook