Utrechtse Studenten Hockey Club

Utrechtse Studenten Hockey Club kun je vinden aan de Uppsalalaan 3 in Utrecht.

Meer informatie over Utrechtse Studenten Hockey Club in Utrecht

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Utrecht of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is Utrechtse Studenten Hockey Club wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Hockeyclub is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, Utrechtse Studenten Hockey Club in Utrecht is er voor alle niveaus. Het is een ideale Hockeyclub om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is Utrechtse Studenten Hockey Club vooral een Hockeyclub waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is Utrechtse Studenten Hockey Club in Utrecht meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over Utrechtse Studenten Hockey Club ? Je kunt de Hockeyclub bezoeken op Uppsalalaan 3 in Utrecht. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via 31 6 51936112, of door te mailen via de website: http://www.ushc.nl/

Hoe kom je bij Utrechtse Studenten Hockey Club? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Utrechtse Studenten Hockey Club het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. Utrechtse Studenten Hockey Club

Bezoekers bekeken ook