Alecto HockeyDome

Alecto HockeyDome kun je vinden aan de in Leiderdorp.

Meer informatie over Alecto HockeyDome in Leiderdorp

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Leiderdorp of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is Alecto HockeyDome wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Sportclub is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, Alecto HockeyDome in Leiderdorp is er voor alle niveaus. Het is een ideale Sportclub om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is Alecto HockeyDome vooral een Sportclub waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is Alecto HockeyDome in Leiderdorp meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over Alecto HockeyDome ? Je kunt de Sportclub bezoeken op in Leiderdorp. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via , of door te mailen via de website: https://www.alecto.nu/site/default.asp?Option=51&Nieuws=1620

Hoe kom je bij Alecto HockeyDome? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Alecto HockeyDome het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Alecto HockeyDome

Bezoekers bekeken ook