Sportvereniging Doing

Sportvereniging Doing kun je vinden aan de Forelsloot 5 in Zoetermeer.

Meer informatie over Sportvereniging Doing in Zoetermeer

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Zoetermeer of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is Sportvereniging Doing wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Sportclub is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, Sportvereniging Doing in Zoetermeer is er voor alle niveaus. Het is een ideale Sportclub om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is Sportvereniging Doing vooral een Sportclub waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is Sportvereniging Doing in Zoetermeer meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over Sportvereniging Doing ? Je kunt de Sportclub bezoeken op Forelsloot 5 in Zoetermeer. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via 31 79 360 5798, of door te mailen via de website: http://www.doing.nl/

Hoe kom je bij Sportvereniging Doing? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Sportvereniging Doing het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. Sportvereniging Doing

Bezoekers bekeken ook