HockeyWerkt

HockeyWerkt kun je vinden aan de Rietveldenweg 40 in s-Hertogenbosch.

Meer informatie over HockeyWerkt in s-Hertogenbosch

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in s-Hertogenbosch of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is HockeyWerkt wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Sportclub is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, HockeyWerkt in s-Hertogenbosch is er voor alle niveaus. Het is een ideale Sportclub om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is HockeyWerkt vooral een Sportclub waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is HockeyWerkt in s-Hertogenbosch meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over HockeyWerkt ? Je kunt de Sportclub bezoeken op Rietveldenweg 40 in s-Hertogenbosch. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via 31 73 711 3713, of door te mailen via de website: http://hockeywerkt.nl/

Hoe kom je bij HockeyWerkt? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je HockeyWerkt het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. HockeyWerkt

Bezoekers bekeken ook