Oldenzaalse Hockey Club "Bully"

Oldenzaalse Hockey Club "Bully" kun je vinden aan de Sportlaan 12 in Oldenzaal.

Meer informatie over Oldenzaalse Hockey Club "Bully" in Oldenzaal

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Oldenzaal of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is Oldenzaalse Hockey Club "Bully" wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Sportclub is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, Oldenzaalse Hockey Club "Bully" in Oldenzaal is er voor alle niveaus. Het is een ideale Sportclub om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is Oldenzaalse Hockey Club "Bully" vooral een Sportclub waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is Oldenzaalse Hockey Club "Bully" in Oldenzaal meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over Oldenzaalse Hockey Club "Bully" ? Je kunt de Sportclub bezoeken op Sportlaan 12 in Oldenzaal. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via 31 541 515 058, of door te mailen via de website: https://www.ohcbully.nl/

Hoe kom je bij Oldenzaalse Hockey Club "Bully"? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Oldenzaalse Hockey Club "Bully" het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. Oldenzaalse Hockey Club “Bully”

Bezoekers bekeken ook