Hockey Club Bakel

Hockey Club Bakel kun je vinden aan de Geneneind 4a in Bakel.

Meer informatie over Hockey Club Bakel in Bakel

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Bakel of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is Hockey Club Bakel wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Sportclub is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, Hockey Club Bakel in Bakel is er voor alle niveaus. Het is een ideale Sportclub om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is Hockey Club Bakel vooral een Sportclub waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is Hockey Club Bakel in Bakel meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over Hockey Club Bakel ? Je kunt de Sportclub bezoeken op Geneneind 4a in Bakel. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via 31 492 342 680, of door te mailen via de website: https://www.hockeyclubbakel.nl/

Hoe kom je bij Hockey Club Bakel? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Hockey Club Bakel het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. Hockey Club Bakel

Bezoekers bekeken ook