IJsclub Julianadorp

IJsclub Julianadorp kun je vinden aan de Landbouwstraat 65 in Julianadorp.

Meer informatie over IJsclub Julianadorp in Julianadorp

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Julianadorp of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is IJsclub Julianadorp wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Sportclub is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, IJsclub Julianadorp in Julianadorp is er voor alle niveaus. Het is een ideale Sportclub om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is IJsclub Julianadorp vooral een Sportclub waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is IJsclub Julianadorp in Julianadorp meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over IJsclub Julianadorp ? Je kunt de Sportclub bezoeken op Landbouwstraat 65 in Julianadorp. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via 31 223 645 123, of door te mailen via de website: http://www.ijsclubjulianadorp.nl/

Hoe kom je bij IJsclub Julianadorp? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je IJsclub Julianadorp het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. IJsclub Julianadorp

Bezoekers bekeken ook