Baarnse MHV

Baarnse MHV kun je vinden aan de De Geerenweg 10 in Baarn.

Meer informatie over Baarnse MHV in Baarn

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Baarn of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is Baarnse MHV wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Hockeyclub is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, Baarnse MHV in Baarn is er voor alle niveaus. Het is een ideale Hockeyclub om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is Baarnse MHV vooral een Hockeyclub waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is Baarnse MHV in Baarn meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over Baarnse MHV ? Je kunt de Hockeyclub bezoeken op De Geerenweg 10 in Baarn. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via 31 35 541 4540, of door te mailen via de website: http://www.bmhv.nl/

Hoe kom je bij Baarnse MHV? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Baarnse MHV het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. Baarnse MHV

Bezoekers bekeken ook