Hockeyclub Etten-Leur

Hockeyclub Etten-Leur kun je vinden aan de Olympiade 51 in Etten-Leur.

Meer informatie over Hockeyclub Etten-Leur in Etten-Leur

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Etten-Leur of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is Hockeyclub Etten-Leur wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Hockeyclub is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, Hockeyclub Etten-Leur in Etten-Leur is er voor alle niveaus. Het is een ideale Hockeyclub om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is Hockeyclub Etten-Leur vooral een Hockeyclub waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is Hockeyclub Etten-Leur in Etten-Leur meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over Hockeyclub Etten-Leur ? Je kunt de Hockeyclub bezoeken op Olympiade 51 in Etten-Leur. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via 31 76 503 7182, of door te mailen via de website: http://www.hcel.nl/

Hoe kom je bij Hockeyclub Etten-Leur? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Hockeyclub Etten-Leur het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. Hockeyclub Etten-Leur

Bezoekers bekeken ook