Hockey Club Losser

Hockey Club Losser kun je vinden aan de Tweelenbeecke 12 in Overdinkel.

Meer informatie over Hockey Club Losser in Overdinkel

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Overdinkel of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is Hockey Club Losser wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Hockeyclub is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, Hockey Club Losser in Overdinkel is er voor alle niveaus. Het is een ideale Hockeyclub om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is Hockey Club Losser vooral een Hockeyclub waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is Hockey Club Losser in Overdinkel meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over Hockey Club Losser ? Je kunt de Hockeyclub bezoeken op Tweelenbeecke 12 in Overdinkel. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via 31 6 20681319, of door te mailen via de website: http://hockeyclublosser.nl/

Hoe kom je bij Hockey Club Losser? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Hockey Club Losser het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. Hockey Club Losser

Bezoekers bekeken ook