Eric van Aartplein

Eric van Aartplein kun je vinden aan de 1, 3527VX, Grebbeberglaan in Utrecht.

Meer informatie over Eric van Aartplein in Utrecht

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Utrecht of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is Eric van Aartplein wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Hockeyclub is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, Eric van Aartplein in Utrecht is er voor alle niveaus. Het is een ideale Hockeyclub om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is Eric van Aartplein vooral een Hockeyclub waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is Eric van Aartplein in Utrecht meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over Eric van Aartplein ? Je kunt de Hockeyclub bezoeken op 1, 3527VX, Grebbeberglaan in Utrecht. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via , of door te mailen via de website:

Hoe kom je bij Eric van Aartplein? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Eric van Aartplein het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Eric van Aartplein

Bezoekers bekeken ook