H.C. de Haaskamp

H.C. de Haaskamp kun je vinden aan de Burgwal 8 in Amerongen.

Meer informatie over H.C. de Haaskamp in Amerongen

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Amerongen of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is H.C. de Haaskamp wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Hockeyclub is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, H.C. de Haaskamp in Amerongen is er voor alle niveaus. Het is een ideale Hockeyclub om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is H.C. de Haaskamp vooral een Hockeyclub waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is H.C. de Haaskamp in Amerongen meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over H.C. de Haaskamp ? Je kunt de Hockeyclub bezoeken op Burgwal 8 in Amerongen. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via 31 343 456 018, of door te mailen via de website: http://www.haaskamp.nl/

Hoe kom je bij H.C. de Haaskamp? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je H.C. de Haaskamp het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. H.C. de Haaskamp

Bezoekers bekeken ook