AMHC Westerpark

AMHC Westerpark kun je vinden aan de Sportpark Spieringhorn 5 in Amsterdam.

Meer informatie over AMHC Westerpark in Amsterdam

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Amsterdam of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is AMHC Westerpark wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Hockeyclub is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, AMHC Westerpark in Amsterdam is er voor alle niveaus. Het is een ideale Hockeyclub om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is AMHC Westerpark vooral een Hockeyclub waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is AMHC Westerpark in Amsterdam meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over AMHC Westerpark ? Je kunt de Hockeyclub bezoeken op Sportpark Spieringhorn 5 in Amsterdam. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via , of door te mailen via de website: https://www.amhcwesterpark.nl/site/default.asp

Hoe kom je bij AMHC Westerpark? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je AMHC Westerpark het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. AMHC Westerpark

Bezoekers bekeken ook