Best

Best kun je vinden aan de Johan Frisopark 65 in Best.

Meer informatie over Best in Best

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Best of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is Best wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Sportwinkel is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, Best in Best is er voor alle niveaus. Het is een ideale Sportwinkel om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is Best vooral een Sportwinkel waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is Best in Best meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over Best ? Je kunt de Sportwinkel bezoeken op Johan Frisopark 65 in Best. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via 31 6 23335755, of door te mailen via de website: https://www.playershouse.nl/

Hoe kom je bij Best? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Best het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. Best

Bezoekers bekeken ook