Decathlon Kerkrade

Decathlon Kerkrade kun je vinden aan de Wiebachstraat 75 in Kerkrade.

Meer informatie over Decathlon Kerkrade in Kerkrade

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Kerkrade of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is Decathlon Kerkrade wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Sportwinkel is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, Decathlon Kerkrade in Kerkrade is er voor alle niveaus. Het is een ideale Sportwinkel om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is Decathlon Kerkrade vooral een Sportwinkel waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is Decathlon Kerkrade in Kerkrade meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over Decathlon Kerkrade ? Je kunt de Sportwinkel bezoeken op Wiebachstraat 75 in Kerkrade. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via 31 85 000 3637, of door te mailen via de website: https://www.decathlon.nl/landing/decathlon-kerkrade/_/R-a-sportwinkel-kerkrade?utm_source=gmb&utm_medium=local&utm_campaign=kerkrade&utm_content=346

Hoe kom je bij Decathlon Kerkrade? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Decathlon Kerkrade het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. Decathlon Kerkrade

Bezoekers bekeken ook