KeepersTalent Online Shop

KeepersTalent Online Shop kun je vinden aan de Kaprijkestraat 17 in Breda.

Meer informatie over KeepersTalent Online Shop in Breda

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Breda of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is KeepersTalent Online Shop wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Sportwinkel is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, KeepersTalent Online Shop in Breda is er voor alle niveaus. Het is een ideale Sportwinkel om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is KeepersTalent Online Shop vooral een Sportwinkel waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is KeepersTalent Online Shop in Breda meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over KeepersTalent Online Shop ? Je kunt de Sportwinkel bezoeken op Kaprijkestraat 17 in Breda. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via 31 6 19908145, of door te mailen via de website: http://www.keeperstalent.nl/

Hoe kom je bij KeepersTalent Online Shop? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je KeepersTalent Online Shop het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. KeepersTalent Online Shop

Bezoekers bekeken ook