Sporthal Rijnsoever

Sporthal Rijnsoever kun je vinden aan de Jacob Catsstraat 25 in Katwijk aan Zee.

Meer informatie over Sporthal Rijnsoever in Katwijk aan Zee

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Katwijk aan Zee of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is Sporthal Rijnsoever wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Sportcomplex is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, Sporthal Rijnsoever in Katwijk aan Zee is er voor alle niveaus. Het is een ideale Sportcomplex om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is Sporthal Rijnsoever vooral een Sportcomplex waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is Sporthal Rijnsoever in Katwijk aan Zee meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over Sporthal Rijnsoever ? Je kunt de Sportcomplex bezoeken op Jacob Catsstraat 25 in Katwijk aan Zee. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via 31 71 401 5947, of door te mailen via de website:

Hoe kom je bij Sporthal Rijnsoever? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Sporthal Rijnsoever het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. Sporthal Rijnsoever

Bezoekers bekeken ook