Sportcentrum Kardinge

Sportcentrum Kardinge kun je vinden aan de Kardingerplein 1 in Groningen.

Meer informatie over Sportcentrum Kardinge in Groningen

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Groningen of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is Sportcentrum Kardinge wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Sportcomplex is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, Sportcentrum Kardinge in Groningen is er voor alle niveaus. Het is een ideale Sportcomplex om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is Sportcentrum Kardinge vooral een Sportcomplex waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is Sportcentrum Kardinge in Groningen meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over Sportcentrum Kardinge ? Je kunt de Sportcomplex bezoeken op Kardingerplein 1 in Groningen. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via 31 50 367 6767, of door te mailen via de website: https://sport050.nl/

Hoe kom je bij Sportcentrum Kardinge? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Sportcentrum Kardinge het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. Sportcentrum Kardinge

Bezoekers bekeken ook