Sporthal De Peppel, Ede

Sporthal De Peppel, Ede kun je vinden aan de Peppelensteeg 1 in Ede.

Meer informatie over Sporthal De Peppel, Ede in Ede

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Ede of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is Sporthal De Peppel, Ede wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Sportcomplex is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, Sporthal De Peppel, Ede in Ede is er voor alle niveaus. Het is een ideale Sportcomplex om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is Sporthal De Peppel, Ede vooral een Sportcomplex waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is Sporthal De Peppel, Ede in Ede meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over Sporthal De Peppel, Ede ? Je kunt de Sportcomplex bezoeken op Peppelensteeg 1 in Ede. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via 31 318 479 735, of door te mailen via de website: https://www.sportservicedevallei.nl/

Hoe kom je bij Sporthal De Peppel, Ede? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Sporthal De Peppel, Ede het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. Sporthal De Peppel, Ede

Bezoekers bekeken ook