Laco sport- en recreatiecentrum Glanerbrook

Laco sport- en recreatiecentrum Glanerbrook kun je vinden aan de Kummenaedestraat 45 in Geleen.

Meer informatie over Laco sport- en recreatiecentrum Glanerbrook in Geleen

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Geleen of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is Laco sport- en recreatiecentrum Glanerbrook wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Sportcomplex is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, Laco sport- en recreatiecentrum Glanerbrook in Geleen is er voor alle niveaus. Het is een ideale Sportcomplex om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is Laco sport- en recreatiecentrum Glanerbrook vooral een Sportcomplex waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is Laco sport- en recreatiecentrum Glanerbrook in Geleen meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over Laco sport- en recreatiecentrum Glanerbrook ? Je kunt de Sportcomplex bezoeken op Kummenaedestraat 45 in Geleen. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via 31 46 474 6988, of door te mailen via de website: http://www.laco.eu/geleen

Hoe kom je bij Laco sport- en recreatiecentrum Glanerbrook? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Laco sport- en recreatiecentrum Glanerbrook het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. Laco sport- en recreatiecentrum Glanerbrook

Bezoekers bekeken ook