kv Bladella

kv Bladella kun je vinden aan de Egyptischedijk 9c in Bladel.

Meer informatie over kv Bladella in Bladel

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Bladel of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is kv Bladella wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Sportcomplex is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, kv Bladella in Bladel is er voor alle niveaus. Het is een ideale Sportcomplex om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is kv Bladella vooral een Sportcomplex waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is kv Bladella in Bladel meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over kv Bladella ? Je kunt de Sportcomplex bezoeken op Egyptischedijk 9c in Bladel. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via , of door te mailen via de website: http://www.kv-bladella.nl/

Hoe kom je bij kv Bladella? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je kv Bladella het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. kv Bladella

Bezoekers bekeken ook