Buitenhout MHC

Buitenhout MHC kun je vinden aan de GA, Trekweg 71 in Almere.

Meer informatie over Buitenhout MHC in Almere

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Almere of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is Buitenhout MHC wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Hockeyclub is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, Buitenhout MHC in Almere is er voor alle niveaus. Het is een ideale Hockeyclub om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is Buitenhout MHC vooral een Hockeyclub waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is Buitenhout MHC in Almere meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over Buitenhout MHC ? Je kunt de Hockeyclub bezoeken op GA, Trekweg 71 in Almere. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via , of door te mailen via de website: http://www.buitenhoutmhc.nl/

Hoe kom je bij Buitenhout MHC? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Buitenhout MHC het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. Buitenhout MHC

Bezoekers bekeken ook