Groninger Studenten Hockeyclub "Forward"

Groninger Studenten Hockeyclub "Forward" kun je vinden aan de Blauwborgje 26 in Groningen.

Meer informatie over Groninger Studenten Hockeyclub "Forward" in Groningen

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Groningen of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is Groninger Studenten Hockeyclub "Forward" wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Hockeyclub is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, Groninger Studenten Hockeyclub "Forward" in Groningen is er voor alle niveaus. Het is een ideale Hockeyclub om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is Groninger Studenten Hockeyclub "Forward" vooral een Hockeyclub waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is Groninger Studenten Hockeyclub "Forward" in Groningen meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over Groninger Studenten Hockeyclub "Forward" ? Je kunt de Hockeyclub bezoeken op Blauwborgje 26 in Groningen. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via 31 50 304 8072, of door te mailen via de website: http://www.groningerstuds.nl/

Hoe kom je bij Groninger Studenten Hockeyclub "Forward"? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Groninger Studenten Hockeyclub "Forward" het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. Groninger Studenten Hockeyclub “Forward”

Bezoekers bekeken ook