Hockey Heeze

Hockey Heeze kun je vinden aan de Sterkselseweg 53 in Heeze.

Meer informatie over Hockey Heeze in Heeze

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Heeze of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is Hockey Heeze wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Hockeyclub is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, Hockey Heeze in Heeze is er voor alle niveaus. Het is een ideale Hockeyclub om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is Hockey Heeze vooral een Hockeyclub waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is Hockey Heeze in Heeze meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over Hockey Heeze ? Je kunt de Hockeyclub bezoeken op Sterkselseweg 53 in Heeze. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via 31 40 226 2746, of door te mailen via de website: http://www.hockeyheeze.nl/

Hoe kom je bij Hockey Heeze? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Hockey Heeze het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. Hockey Heeze

Bezoekers bekeken ook