Sportivation

Sportivation kun je vinden aan de Mondriaanstraat 15 in Drunen.

Meer informatie over Sportivation in Drunen

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Drunen of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is Sportivation wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Sportwinkel is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, Sportivation in Drunen is er voor alle niveaus. Het is een ideale Sportwinkel om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is Sportivation vooral een Sportwinkel waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is Sportivation in Drunen meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over Sportivation ? Je kunt de Sportwinkel bezoeken op Mondriaanstraat 15 in Drunen. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via 31 6 13112158, of door te mailen via de website: http://www.sportivation.nl/

Hoe kom je bij Sportivation? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Sportivation het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. Sportivation

Bezoekers bekeken ook